Hoppa till huvudinnehållet

Statt bjuder på extra hotellnatt

Publicerad:
Norrmännen har varit saknade på Statt i Karlstad - här tas beskedet om den öppnade gränsen emot med glädje.
Norrmännen har varit saknade på Statt i Karlstad - här tas beskedet om den öppnade gränsen emot med glädje. Foto: Jonas Klint

Elite Stadshotellet Karlstad firar öppningen av norska gränsen med att bjuda på en extra övernattning för helgens gäster.

Att norrmännen är saknade vittnar många företagare inom den värmländska handeln och besöksnäringen om, och Elite Stadshotellet i Karlstad är inget undantag. Beskedet om att gränsen mot Värmland åter öppnar natten mot lördag tas emot med stor glädje på hotellet. Nu har man bestämt att man vill fira det på ett lite ovanligt sätt.

– Vi kommer att fira gränsens öppnande med att erbjuda gratis övernattning som avslutning på denna helg. Gäster som bor hos oss i helgen kan alltså förlänga sin vistelse till måndag helt fritt. Idén kommer från vår ägare Bicky Chakraborty som uppenbarligen blev mycket glad över beskedet. Nu håller vi tummarna för att läget består, säger Anna Björkenstam Wedberg, hotelldirektör på Elite Stadshotellet Karlstad.

Artikeltaggar

Anna Björkenstam WedbergElite StadshotelletKarlstadNäringsliv

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.