Martin Hederos bildar Hederosgruppen

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Martin Hederos bildar Hederosgruppen
Foto: Carl Edlom

Den värmländske musikern Martin Hederos turnerar just nu med författaren Marit Kapla och föreställningen "Osebol". Tidigare i sommar agerade han musikalisk direktör för ett antal konserter på Alma Löv tillsammans med bland andra Nina Persson och Lena Willemark.

Nu är Martin Hederos aktuell med Hederosgruppen, en konstellation som utöver Hederos består av Andreas Sjögren, Emil Strandberg, Josef Kallerdahl och Konrad Agnas. Så här beskrivs gruppen i ett pressmeddelande till NWT:

"Alice Coltranes harpjazz med kaskader av arpeggion var första målbilden, men det hela svävade snart ut i en tillåtande improvisationsmusik med högt till tak."

Den 23 oktober kommer bandets debut som bär titeln "Storstrejk" och som är inspelad av Anton Sundell i februari i år.

Den värmländske musikern Martin Hederos turnerar just nu med författaren Marit Kapla och föreställningen "Osebol". Tidigare i sommar agerade han musikalisk direktör för ett antal konserter på Alma Löv tillsammans med bland andra Nina Persson och Lena Willemark.

Nu är Martin Hederos aktuell med Hederosgruppen, en konstellation som utöver Hederos består av Andreas Sjögren, Emil Strandberg, Josef Kallerdahl och Konrad Agnas. Så här beskrivs gruppen i ett pressmeddelande till NWT:

"Alice Coltranes harpjazz med kaskader av arpeggion var första målbilden, men det hela svävade snart ut i en tillåtande improvisationsmusik med högt till tak."

Den 23 oktober kommer bandets debut som bär titeln "Storstrejk" och som är inspelad av Anton Sundell i februari i år.

Martin Hederos i nya musikaliska samarbeten.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.