Europaturné och nytt album för Tribulation

Musik
PUBLICERAD:
Foto: Carl Edlom

Arvikabandet Tribulation släpper albumet “Where the Gloom Becomes Sound” i januari nästa år. Skivan är inspelad tillsammans med Jamie Elton i Studio Ryssviken i Stockholm och mixad av Tom Dalgety. Omslaget pryds av en staty av den belgiske konstnären Fernand Khnopff.

I slutet av januari planerar gruppen inleda en omfattande Europaturné som startar i Köpenhamn. Tillsammans med bandet Molassess och Bølzer kommer Tribulation att besöka Nederländerna, Belgien, England, Frankrike, Italien, Schweiz, Tyskland, Polen, Tjeckien, Österrike, Norge och Ungern innan turnén avslutas i Stockholm den 20 februari.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.