Europaturné och nytt album för Tribulation

Publicerad:
Foto: Carl Edlom

Arvikabandet Tribulation släpper albumet “Where the Gloom Becomes Sound” i januari nästa år. Skivan är inspelad tillsammans med Jamie Elton i Studio Ryssviken i Stockholm och mixad av Tom Dalgety. Omslaget pryds av en staty av den belgiske konstnären Fernand Khnopff.

Arvikamusikern: "Skulle vittra bort inombords"

I slutet av januari planerar gruppen inleda en omfattande Europaturné som startar i Köpenhamn. Tillsammans med bandet Molassess och Bølzer kommer Tribulation att besöka Nederländerna, Belgien, England, Frankrike, Italien, Schweiz, Tyskland, Polen, Tjeckien, Österrike, Norge och Ungern innan turnén avslutas i Stockholm den 20 februari.

Artikeltaggar

ArvikaBelgienFrankrikeHårdrockKöpenhamnMusikNederländernaNöje/KulturÖsterrikeStockholmTjeckienTribulationUngern

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare