Hoppa till huvudinnehållet

Millmighty klar för derbyfinal

Publicerad:
Paw Mahony tränar Millmighty.
Paw Mahony tränar Millmighty. Foto: Kristina Green

Under fredagskvällen kördes försöken till Norskt Travderby på Bjerke och en av de tolv finalisterna söndag den 13 september är Millmighty som tränas av Paw Mahony.

Millmighty hade ett tolftespår i sitt försök och två varv från mål var han framme som första häst i andraspår. Från den positionen kunde han inte hota den vinnande favoriten Strong Pepper, som vann V75-lopp i Årjäng i juli, men Millmighty tog tredjeplatsen som gav en finalplats på tiden 15,4/2 600 meter.

Värmländska tredjeplatser blev det även vid fredagens lunchtrav i Rättvik.

De placeringarna togs av Tarragon Tabac och Cecilia Karlsson respektive Elsås Ravn och Emma Rattfält.

Artikeltaggar

BjerkePaw MahonyTrav

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.