• idag
  22 okt
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  23 okt
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  24 okt
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  25 okt
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm

I.B. Sundsrtöm - Det som Avalanches aldrig gjorde

Skivor
PUBLICERAD:
I.B. Sundsrtöm
Antropofagernas rike I & II
(Teg Publishing)

I.B. Sundströms tredje fullängdare som ensamakt ges ut av förtjänstfulla Teg Publishing. Teg ger ut både musik och litteratur och känns som en helt naturlig hemvist för Sundström, som är som allra bäst när han levererar faktiskt ganska motbjudande skildringar om saker som rinner ut ur kroppen.

Den här dubbeln innehåller visserligen ett visst mått av äckel – antropofag är synonymt med kannibal – men delar av den låter dessutom som den där skivan som Avalanches aldrig gjorde. För den som är lagd åt det hållet kan det väl vara trevligt, men själv vill jag ha Sundströms röst i fokus snarare än i bakgrunden.

Bästa låt: Antropofagerna

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.