Tage Erlanders barnbarn till Erlandergården

Publicerad:
Erlandergården i Ransäter Foto: Peter Nilsson

På torsdag är det den sista programkvällen på Erlandergården i Ransäter. Då kommer Tage Erlanders barnbarn på besök, däribland Inger Klein Erlander som kommer berätta om sin berömde farfar. Inger Klein Erlander är familjens representant i Erlandergårdens styrelse och universitetslektor vid Linköpings Universitet. Moderator är Anders Ajaxson.

På grund av coronarestriktionerna måste alla som vill besöka programkvällen förhandsanmäla sig så att man inte överstiger gränsen på 50 personer.

Erlanders barnbarn pratar om sin farfar i Ransäter

Artikeltaggar

Anders AjaxsonErlandergårdenNöje/KulturRansäterTage Erlander

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare