Hoppa till huvudinnehållet

Publik tillåts när Färjestad spelar i Forshaga

Publicerad:
Oskar Bäck och Färjestad möter Mora i Ängevi ishall den 3 september.
Oskar Bäck och Färjestad möter Mora i Ängevi ishall den 3 september. Foto: Andreas Hillergren/TT

Efter att publikrestriktionerna ändrats är det nu tillåtet med 50 personer i publiken på vissa matcher. Detta innebär att Forshaga IF kan släppa in publik i Ängevi ishall både när man själva möter AIK, och när Färjestad spelar mot Mora.

För sin egen match mot AIK nästa torsdag erbjuder klubben 50 specialbiljetter, där det även ingår mat och övernattning på Dömle herrgård.

– Dömle är en samarbetspartner till oss, så det var naturligt att det så här till AIK-matchen. AIK ska ha läger i Värmland och då fick vi till en bra träningsmatch, det blir en win-win, säger Forshagas ordförande Christer Larsson.

Färjestad möter Mora i Ängevi ishall den 3 september, och även då kommer det säljas ett fåtal biljetter. Hur många är inte klart.

– Med Färjestadsmatchen kan man säga att vi jobbar med två huvudspår. Det ena är de 50 personerna som får släppas in just nu, och det andra är ifall det skulle släppas ytterligare på restriktionerna, säger Larsson, och tillägger:

– Vi får anpassa oss och se. Men som det ser ut just nu blir det liknande upplägg för FBK-matchen som det blir mot AIK.

Färjestad möter Västerås borta imorgon, torsdag. Även då kommer det vara publik på plats.

Artikeltaggar

Christer LarssonFärjestad BK HerrForshaga IF IshockeyIshockey

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.