Hoppa till huvudinnehållet

Courtney Marie Andrews - Vilar på vemodets vingar

Publicerad:

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Det finns otaliga sånger om kärlek, kanske kan det vara det mest tolkade fenomenet i historien. På Old Flowers bearbetar Courtney Marie Andrews ett break up från en lång relation och hon gör det starkt, empatiskt och vibrerande vackert.

Old Flowers omfamnar ett färgstarkt spektra av kärlekens olika ansikten, där Courtney Marie Andrews målar upp poetiska scener från förhållandets alla stadier, från början till slut där vardagen varvas med hjärtesorgen.

Även om Old Flowers vilar på vemodets vingar är det en värmande och nostalgisk hyllning till det hon hade och det hon förlorade. Ett förhållande som är av och på i trollbindande Break The Spell, Nashvillenätter och sårbarhet i How You Get Hurt.

Ljudbilden Courtney Marie Andrews skapar är subtil och skicklig, vilsam där hennes röst är hennes stora styrka och omfamnas av traditionella toner varvat med sparsmakade arrangemang som växer i känslan. Old Flowers är både en hyllning och ett avsked till vad kärlek kan vara, en tid i ett liv som fastnade kvar.

Bästa låt: It Must Be Someone Else's Fault

Courtney Marie Andrews gör en värmande hyllning till ett brustet förhållande.

Artikeltaggar

AmericanaCountrymusikFlorensNöje/KulturRecensionSkivor