INSÄNDARE: "Återupprätta åtminstone Karlstad BK"

Publicerad:
Insändarskribenten Bertil längtar tillbaka till KBK-tiden. (ARKIVBILD) Foto: Tommy Andersson

"... så vi kan få något att leva för även fortsättningsvis." Signaturen Bertil saknar KBK

Nu blir det alltmer uppenbart.

De som låg bakom avidentifieringen av fotbollen i Karlstad genom bland annat detronisering av anrika Karlstad BK och ”lillebror” Carlstad United BK, som båda förde en mycket framgångsrik tillvaro i division 1, hade egentligen som avsikt att helt motarbeta och sabotera fortsatt fotbollsverksamhet i Karlstad.

Ni verkar nu börja att lyckas med detta.

Finns ingen kvarlevande gammal fotbollsfans i staden som kan initiera ett återgående till den gamla ordningen – och återupprätta åtminstone Karlstad BK, så vi kan få något att leva för även fortsättningsvis.

I så fall krävs åtgärder och förändring högst omgående!

Bertil

Artikeltaggar

Carlstad UnitedFotbollInsändareKarlstadKarlstad BKTingvalla idrottsplats

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare