INSÄNDARE: "Återupprätta åtminstone Karlstad BK"

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Insändarskribenten Bertil längtar tillbaka till KBK-tiden. (ARKIVBILD)
Foto: Tommy Andersson
"... så vi kan få något att leva för även fortsättningsvis." Signaturen Bertil saknar KBK

Nu blir det alltmer uppenbart.

De som låg bakom avidentifieringen av fotbollen i Karlstad genom bland annat detronisering av anrika Karlstad BK och ”lillebror” Carlstad United BK, som båda förde en mycket framgångsrik tillvaro i division 1, hade egentligen som avsikt att helt motarbeta och sabotera fortsatt fotbollsverksamhet i Karlstad.

Ni verkar nu börja att lyckas med detta.

Finns ingen kvarlevande gammal fotbollsfans i staden som kan initiera ett återgående till den gamla ordningen – och återupprätta åtminstone Karlstad BK, så vi kan få något att leva för även fortsättningsvis.

I så fall krävs åtgärder och förändring högst omgående!

Bertil

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.