Hoppa till huvudinnehållet

Värmländsk bank har god soliditet

Publicerad:
Westra Wermlands SparbankTöcksfors Foto: Peder Kaldal

Westra Wermlands Sparbank är en av de banker i Sverige som har bäst soliditet. Det visar en sammanställning av konsultföretaget Westnova Management AB.

Banken hamnar på en nionde plats av totalt 88 banker och har en soliditet på 22,05 procent, vilket kan jämföras med ettan på listan – OK-Q8 Bank – som har en soliditet på 35,63 procent samt Avanza Bank A på 88:e och sista plats som har en soliditet på 1,25 procent.

Artikeltaggar

EkonomiSverigeWestra Wermlands Sparbank

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.