• idag
  24 sep
  11°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  25 sep
  15°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   2.7 mm
 • lördag
  26 sep
  15°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  27 sep
  10°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm

Ingen sommarsemester i år heller

Signerat | Coronaviruset
PUBLICERAD:
Hängmattan får bli tom.
Foto: FREDRIK SANDBERG / TT

Nu är det sommar och en vecka in i juli. Många går på semester även om det blir lite annorlunda på grund av coronan. Få svenskar kan, vill eller ens får resa utomlands. Så det blir det som lite vitsigt kallas hemester, vilket numera inte bara betyder att semestra hemmavid, utan att semestra i det egna landet. Och visst finns det mycket att se även i Sverige, och Värmland förstås.

Själv tar jag dock inte semester, men det beror inte på coronan. Jag har inte haft sommarsemester på många år, utan föredrar att ta den under vinterhalvåret. Förhoppningsvis har restriktionerna lättat så mycket till den kommande vintern att man då kan resa till varmare breddgrader.

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.