Varje kväll är som en mârtenslördag

Insändare | Coronaviruset
PUBLICERAD:
"Det sunda förnuftet som myndigheterna litar på fungerar inte alls", skriver insändarskribenten.
Foto: Kyrre Lien/TT
Blir så förbannad. Ungdomarna lever som dom inte hört talas om att vi är mitt uppe i en pandemi.

Själviska bortskämda födda på 2000-talet. Lever i tron att "det drabbar inte oss, bara äldre". Vi äldre skall sitta mer eller mindre isolerade för att inte belasta sjukvården, medan ungdomarna umgås och blir smittospridare till sina anhöriga.

Här i Arvika är varenda helgdagskväll med fint väder lika livlig som vilken mârtenslördag som helst. Det sunda förnuftet som myndigheterna litar på fungerar inte alls. Så länge inte myndigheterna skärper reglerna så får vi leva med den här smittan länge.

Är bara att jämföra med grannländernas hantering av smittan så fattar vilken idiot som helst att Sverige gör fel. Man kan inte ljuga bort statistik och skylla på att det redovisas olika i länderna. Över 5 000 döda kan inte bortförklaras när dom övriga nordiska länderna inte har 1 000 dödsfall tillsammans.

Arg medborgare

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.