Raleigh Ritchie - En gemytlig men flyktig bekantskap

Skivor
PUBLICERAD:

Jag har inte sett ens en minut av Game of Thrones. Mest för att folk har tjatat på mig att jag borde göra det. Men skrattar bäst som skrattar sist, för nu klagar alla på hur serien slutade. Så jag är ändå nöjd med mitt beslut.

En annan som gått vidare är Jacob Anderson, som i Game of Thrones tydligen spelade någon form av grå mask? Hur det än är med den saken, så har han numera skaffat sig artistnamnet Raleigh Ritchie och sadlat om till själfull sångare. Andy är ett smeknamn han ärvt av sin farfar, och som album är det en stilig och fin stunds R&B, som möjligen kunde ta ut svängarna lite mer.

Jag gillar hans röst, och tilltalet är behagligt, men det saknas något extra som skulle få det att bränna till ordentligt. Andy är en gemytlig bekantskap, om än inget som lär leva kvar i mitt sinne särskilt länge.

Bästa låt: Aristocrats

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.