Nollvisionen ett stort skämt

Insändare
PUBLICERAD:
Insändarskribenten tycker att det råder en handlingsförlamning kring att ta itu med bland annat problemet kring vattenskotrar.
Foto: MAJA SUSLIN / TT
Framfarten med vattenskotrar, Epatraktorer, snöskoter och barn på fyrhjuling skapar stora olyckstal i trafiken.

Trafikverket gör inget åt dessa onyttiga leksaker mot den bakgrunden är nollvisionen ett stort skämt. Oförmågan att snabbt reglera visar på en handlingsförlamning som är ovärdigt en myndighet. Förtroendet för trafikverket är skadat. Våra grannländer är mer kompetenta att snabbt ta itu med ligistfasoner i trafiken. I vårt grannland Norge får inte motorcross framföras utanför inhägnat område till exempel. Hur många oskyldiga människor och djur måste skadas innan något sker? Hur svårt kan det vara att lagstifta mot detta vansinne?

Trött oduglighet

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.