Ny ordförande i Karlstadpartiet

Politik
PUBLICERAD:
Peter Sörensen tillsammans med partiets nye ordförande, Pär Eklund.
Foto: Karlstadpartiet
Vid Karlstadpartiets årsmöte valdes Pär Eklund till ny styrelseordförande efter avgående Kenneth Jansson.

– Att Kenneth nu kliver av ordföranderollen för att ägna sig helhjärtat åt strategi- och organisationsfrågor och Pär Eklund, som funnits med i partiets inre kärna sedan starten, tar över som ny ordförande bidrar till att stärka partiet ytterligare, säger partiets talesperson Peter Sörensen, i ett pressmeddelande.

Som ny ordinarie styrelsemedlem invaldes Grethe Sörensen och till nya suppleanter Johan Miller och Annica Löfdal Hultman.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.