Hoppa till huvudinnehållet

Ejdsell, bäst klädd på Sundsta: "En tröja full i Biltemakôrv"

Publicerad:
Henrik Haukeland, Oskar Bäck, Victor Ejdsell, Gustav Rydahl och Jacob Peterson dök upp till Sundstas volleybollplaner i en allt annat än färglös outfit.
Henrik Haukeland, Oskar Bäck, Victor Ejdsell, Gustav Rydahl och Jacob Peterson dök upp till Sundstas volleybollplaner i en allt annat än färglös outfit. Foto: Tommy Andersson

Glad, som vanligt, och för dagen iklädd ljusblåa shorts och matchande t-shirt med korvmotiv var det en sliten Victor Ejdsell som slog sig ned med NWT och tog sig en pratstund.

– Vi har egen vecka nästa vecka och sen blir det semester. Det ska bli skönt att få träna när man vill, få tid att slappna av och återhämta sig, säger Ejdsell om den stundande "ledigheten".

Pennerborn nekar på lagkaptensfrågan: "Nej""Linkans" knä snart redo för tyngre prövningar

Det var på intet sätt en illa klädd femma som gled in vid volleybollplanerna på Sundsta först av alla. Lag Rydahl anlände iförda en ljusblå dress med Biltemakôrv. Hjärnan bakom det hela? Victor Ejdsell.

– Jag håller på att måla om hemma, så jag var där för att köpa papp att lägga ut på golvet. Så såg jag kläderna och tänkte att de var fräna.

När sedan tränartrojkan berättade att det skulle vara lagaktivitet på onsdagen och att lagdressen var en av tävlingarna slog hagfôrsingen till.

– Det är ju perfekt, en tröja full i Biltemakôrv att rulla runt i.

Volleybollen sen, den slutade med en hedervärd andraplats för Ejdsell och company.

– Ja, vi mötte Jens och dem. De hade Ginning (Adam) och Eliasson (Jesper) framme på nät och, man kan säga det som så att, de har spelat volleyboll förut!

195 centimeter kropp är, tydligen ett bra verktyg för nätspel på en volleybollplan.
195 centimeter kropp är, tydligen ett bra verktyg för nätspel på en volleybollplan. Foto: Tommy Andersson

"Skönt med vila nu"

Heldagsaktiviteten som inleddes med volleybollen är det sista laget gör innan det är dags för lite välförtjänt ledighet.

– Man börjar märka att man är sliten. Det har varit en lång försäsong, säger Ejdsell.

Och fortsätter:

– Vi har egen vecka nästa vecka och sen blir det semester. Det ska bli skönt att få träna när man vill, få tid att slappna av och återhämta sig.

Efter en tuff förstadel på försäsongen som drog igång i mitten på april var det slitna kroppar som gjorde upp i volleybollsanden.

– Kollar man på testresultaten nu på slutet så visar det att vi är riktigt nedtränade, det ska bli skönt med lite vila nu.

En hel del nya ansikten i laget, hur känns gruppen?

– Bra, skulle jag säga. Många yngre killar som har kommit in med en jäkligt bra energi. De biter i rejält och tar rygg på många som är fysiska monster i det här laget, jag är inte en av dem, skrattar den ständigt glade Ejdsell.

Artikeltaggar

Färjestad BK HerrIshockeyVictor Ejdsell

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.