Förbättrad tillgänglighet på Herrön

Publicerad:
Kommunen har rustat upp Herrön. Foto: Karlstads kommun

Karlstads kommun har restaurerat och anpassat tillgängligheten i Herröns strövområde.

Våtmarken har öppnats upp för att besökare ska kunna ta del av vyerna och det rika fågellivet.

Kommunen har även tillgänglighetsanpassat den befintliga vandringsleden från västra delen av Herrön till fastlandet. Nu finns där bland annat en spång som gör det enklare att ta sig fram med barnvagn, rullator eller rullstol.

Artikeltaggar

FriluftslivKarlstads kommunNyheter

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare