Stoppa alla Black Lives matter-manifestationer

Insändare | Coronaviruset
PUBLICERAD:
Insändarskribenten är upprörd över alla BLM-manifestationer.
Foto: Andrew Harnik
Nu är jag så vansinnigt arg och frustrerad över vad som nu sker ute i hela världen, med alla dessa Black Lives matter-manifestationer i denna svåra coronapandemin som skövlat och fortfarande skövlar så många människoliv, lidande och ekonomiska katastrofer i hela världen.

Och nu här i Sverige så samlades det tusentals människor på olika platser för manifestationer, trots att man inte i coronatider får vara mer än 50 personer samlade på en plats.

Jag vet att det här råder yttrande- och demonstrationsfrihet om det kan ske på ett kontrollerande och fredligt sätt och inte fara för samhället, men nu är hela världen inne i andra tider, där ett virus håller på att utrota all mänsklighet, då kan vi inte hålla på med olika demonstrationer och annat, med stora folksamlingar, vandaliseringar och jävelskap som följd, vi slänger ju på mer bränsle för viruset och dess följder.

Därför anser jag att polismyndigheten och andra ansvariga aldrig skulle ha beviljat tillstånd till manifestationer i dessa tider, eftersom coronan klassas som att den utgör en allmän samhällsfarlig smitto spridning.

Det här är helt vansinnigt gjort av berörda myndigheter som har gett tillstånd till manifestationer och annat oavsett vad det är man protesterar/manifesterar mot.

Regeringen skulle här omgående ha satt ett förbud mot detta. Hur i hela fridens namn ska vi nu alla på denna planet tillsammans kunna bekämpa denna smittan, om vi nu mitt uppe i pandemin, plötsligt beter oss som ingenting har hänt, inte en tanke på alla människor som har mist sina liv i covid -19, deras anhöriga, sjukvårdspersonalen, företagen, arbetslösa och hela världens ekonomi total katastrof.

Tyvärr så finns nu riskerna för en andra våg, där vi inte har klarat av den första än detta på grund av manifestationer och annat där folk totalt struntar i att ta ansvar.

Och till råga på allt elände, så har FHM med de tre vise männen och Stefan Löfven meddelat att man tänker släppa lite på restriktionerna här omkring 13 juni, och det är väl säkert på grund av påtryckningar från idrottsvärlden Björn Eriksson, där han tigger om mera pengar till idrotten, för föreningarna och klubbarna överlever snart inte längre säger han.

Men att mänskligheten inte snart överlever var det inget tal om.

Argbiggan

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.