Lady Gaga - Kör med säkra kort

Skivor
PUBLICERAD:

Lady Gaga verkar återuppfinna sig själv en gång per år, vilket är imponerande. Därför är det inte konstigt om man höjer ett ögonbryn eller två när man lyssnar på Chromatica. Här är en total tillbakagång till det discosound som gav henne ikonstatus 2011. Free Woman beskriver till och med kampen för dansgolvet.

I Enigma kommer Lady Gagas röst till sin rätt, och jösses vilken röst hon besitter. Sine From Above, tillsammans med Elton John, sticker ut med lite mer edge än resten och en trippig drum’n’basslinga mot slutet. Det här är teatraliskt, bombastiskt och over the top, precis som tidigare. Tyvärr är texterna lättare att glömma här och några budskap som tidigare präglat hennes artisteri finns egentligen inte. Det här är en helgjuten discoplatta, men spännande och utmanande är det inte.

Bästa låt: Stupid Love

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.