Hoppa till huvudinnehållet

Jaime Wyatt - Mellan honky tonk, whiskey och demoner

Publicerad:

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Det är lätt att fastna för Jaime Wyatt förflutna och starka outlawaura. Innan hon var 21 fyllda slogs hon med svårt drogmissbruk, hade skivkontrakt och avtjänade nästan ett år i L.A County Jail för att ha rånat sin langare. På albumet Neon Cross avverkar hon ett helt liv i en fin och ärrad samling country producerat av vännen Shooter Jennings.

Steve Earle & The Dukes - En välkommen nytändning

Neon Cross bjuder på många historier ut Jaime Wyatts liv, destruktiv rock’n’roll och hennes väg till att komma ut som gay. Bitterljuva balladen Sweet Mess öppnar med Wyatts brustna röst, Goodbye Queen fångar en rockigare countryapproach medan Rattlesnake Girl handlar om att upptäcka sin egen sexualitet, “I see my sweet friends out on the weekends, they are all happy and gay”. Neon Cross är den perfekta balansgången mellan honky tonk, whiskey och demoner.

Bästa låt: Rattlesnake Girl

Artikeltaggar

CountrymusikNöje/KulturRecensionSkivor