Hoppa till huvudinnehållet

Premiär för båtbussarna

Publicerad:
Arkivbild.

Den 1 juni blir det premiär för båtbussarna.

– Vi är glada över att vi ändå hittat lösningar för att kunna genomföra årets båtbusstrafik, även om det blir med vissa begränsningar, säger Mathias Lindgren, trafikchef tätort i Region Värmland Kollektivtrafik, i ett pressmeddelande.

De skriver vidare i sitt pressmeddelande att ett antal åtgärder har vidtagits för att båtbussarna ska kunna köras på ett tryggt och säkert sätt under coronakrisen. Man har bland annat minskat antal platser ombord för att undvika trängsel och vid på- och avstigning kommer båtpersonalen inte att assistera.

Artikeltaggar

KarlstadMathias LindgrenNäringslivRegion Värmland

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.