Kygo - Som en semifinal i Eurovision

Skivor
PUBLICERAD:

Jag hoppas verkligen att folk som oironiskt lyssnar på den här typen av musik inte hatar det minsta på Eurovision Song Contest.

Kygo – denne nästan patologiskt hurtiga norrman som alltid spelas kring en trappmaskin nära dig – låter ständigt ganska mycket som en Eurovisionlåt. Från, säg, Malta. Men skriven av Thomas G:son. Här finns exakt samma avsaknad av överraskningsmoment som i låtarna som tävlar i ESC; man vet redan vid introt att det kommer en stegring och hur den kommer låta och att Kygo har olika personer som sjunger åt honom spelar såklart ingen roll. Speciellt inte efter hela arton spår.

Det är nästan hela uppställningen under en semifinal i Eurovision. Jag hade gett samtliga låtar respass (och ställt in finalen sen).

Bästa låt: Like it is feat. Zara Larsson & Tyga

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.