Hoppa till huvudinnehållet

Inget midsommarfirande i Mariebergsskogen

Publicerad:
Arkivbild. Foto: Denny Jansson

Det blir inget midsommarfirande i Mariebergsskogen i år.

"Istället för att samlas och fira måste vi tänka på att skydda varandra från smittspridning. Midsommar i Mariebergsskogen, som brukar locka tusentals besökare, är i år inställt liksom sommarens konserter och andra stora evenemang", skriver de i ett pressmeddelande.

I övrigt har Mariebergsskogen vidtagit flera säkerhetsåtgärder och håller öppet alla dagar.

– Mariebergsskogen har blivit som ett stort offentligt vardagsrum. Här träffas man och umgås, om det så är födelsedagsbarn som ska firas eller dags för träff med bokklubben, säger vd Anna Lööf Falkman.

Och fortsätter:

– Vi följer utvecklingen och anpassar oss efter förutsättningar och rekommendationer. Vi planerar som vanligt nu för Djurens dag den 3 oktober och julmarknaden 4–5 december och hoppas de går att genomföra.

Artikeltaggar

Anna Lööf FalkmanCoronavirusetKarlstadKarlstads kommunMariebergsskogenMidsommarNyheter

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.