Hoppa till huvudinnehållet

Ove Sundbergs bil överlämnades

Publicerad:
Johan Eriksson (till vänster), Daniel Malmén (i mitten) och Besnik Dautaj (till höger) framför Ove Sundbergs Skoda Fabia årsmodell 2008.
Johan Eriksson (till vänster), Daniel Malmén (i mitten) och Besnik Dautaj (till höger) framför Ove Sundbergs Skoda Fabia årsmodell 2008. Foto: Privat

I helgen hämtade köparna Johan Eriksson (till vänster i bild) och Besnik Dautaj (till höger i bild) från Bengtsfors hem den bil som kördes av karaktären Ove Sundberg (spelad av Henrik Dorsin) i tv-serien Solsidan.

Lite kul i sammanhanget var också att den förre ägaren Daniel Malmén (ståendes i mitten av bilden), boendes i Bagarmossen, ursprungligen är från Åmål och var inspelningsledare bakom Solsidan.

De köpte Ove Sundbergs bil från tv-serien Solsidan

Ove Sundbergs bil, som är en Skoda Fabia av årsmodell 2008, ska stå i Johan Eriksson och Besnik Dautajs kommande bilfirma i Bengtsfors.

Naturligtvis medföljde den Solsidanjacka och en påse salta pinnar som utlovats i säljannonsen. Dessutom en burk med mandelkubb då detta var något som alla som provkörde bilen fick smaka.

Artikeltaggar

BengtsforsBesnik DautajDaniel MalménHenrik DorsinJohan ErikssonNyheterSolsidan

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.