Hoppa till huvudinnehållet

Bil voltade på riksväg 62 – ambulanshelikopter skickad

Publicerad:
Reporter Per-Johan Thörn Wistrand
Per-Johan Thörn Wistrand
webbredaktion@nwt.se
Arkivbild.
Arkivbild. Foto: Johan Nilsson/TT

Tidigt på lördagsmorgonen inträffade en singelolycka med personbil på riksväg 62.

Larmet om olyckan strax norr om Brattmon i Torsby kommun kom klockan 05.25. Räddningstjänst skickades till platsen där bilen uppges ha åkt av vägen. Den ska ha voltat, enligt SOS Alarm som uppger att en person, som var ensam i bilen, förts till sjukhus.

Räddningstjänst, två ambulanser samt ambulanshelikopter skickades till platsen.

Trafikverket har satt prognosen för när det kan vara full framkomlighet igen till klockan 07.

Polisen uppger att föraren, som är en man, efter att ha voltat tagit sig ut ur bilen och var vid medvetande trots allvarliga skador. Han fördes med ambulanshelikopter till Centralsjukhuset i Karlstad.

Artikeltaggar

Brott & blåljusTorsby kommun

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.