Hoppa till huvudinnehållet

Tät och mustig cabernet sauvignon

Publicerad:

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Tänd grillen, invänta grillkålens glöd. På med en bättre köttbit, helst svenskt och närproducerat - det känns extra viktigt denna vår. Lägg grön sparris på gallret, tillsammans med knipplök och späda morötter och vispa ihop ett krämig örtsmör i samma veva. Undertiden som grillen gör sitt jobb med maten tar vi itu med det viktigaste tillbehöret - vinet!

Nya årgången av denna täta och mustiga cabernet sauvignon från Chile är fylld med svarta och röda vinbär, söta kryddor, ceder, kryddnejlika, nymalda kaffebönor och ett uns peppar. Funkar fint att spara några år, det kommer ju fler grillstunder. Annars blir det en fin grillvän under sommaren som vi nog kommer att spendera på hemmaplan. Hemester när den är som bäst. Ekologiska Hussonet Gran Reserva finns i över 220 butiker.

Viña Haras de Pirque Hussonet Gran Reserva Cabernet Sauvignon 2018
Viña Haras de Pirque Hussonet Gran Reserva Cabernet Sauvignon 2018

Vinet: Viña Haras de Pirque Hussonet Gran Reserva Cabernet Sauvignon 2018

Nr: 2264, fast sortiment

Druvor: Cabernet sauvignon

Pris: 129 kr

Artikeltaggar

ChileMat och dryckSofias fredagstips