Hoppa till huvudinnehållet

Pressträff om hur regionen ska nå invånare som inte söker vård

Publicerad:

Region Värmland höll på onsdagen en pressträff för att berätta om hur man möter oro och arbetar för att nå invånare som inte kommer på sina planerade vårdbesök.

Medverkade gjorde Marianne Utterdahl, ordförande, hälso- och sjukvårdsnämnden, Mats Sandström, första vice ordförande, hälso- och sjukvårdsnämnden, Eva Julin Dombrowe, andra vice ordförande, hälso- och sjukvårdsnämnden samt Lena Gjevert, tf. hälso- och sjukvårdsdirektör.

Pressträffen var klockan 11 och här nedan kan du se en repris av sändningen.

Artikeltaggar

Eva Julin DombroweKarlstadMarianne UtterdahlMats SandströmNyheterRegion Värmland

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.