Polis och politiker - skäms, skäms, skäms

Insändare
PUBLICERAD:
Boende på Rudsvägen i Karlstad är djupt besviken på polis och politiker som inte kan få stopp på buskörning och ljudterror.
Foto: Mikael Lindblom
Vi har bott vid Rudsvägen i nio år och kan liksom alla andra som bor här konstatera att det kör omkring bilar i sakta mak och spelar hög musik ur jättelika högtalare natt efter natt. Det enda syfte jag kan se att denna bilburna ungdom har är att störa oss som bor här så mycket som bara är möjligt.

Ett nytt fenomen är också att vissa börjat använda Rudsvägen för tester av allehanda sportbilar som far omkring fram och tillbaka i hastigheter långt över hundra kilometer i timmen.

Vi väntar bara på första olyckan. Båda dessa aktiviteter underlättas ju av polisens totala frånvaro och ointresse.

Min fråga till Karlstads politiker och till polisen är hur länge ni tycker att vi Norrstrandsbor ska acceptera att få vår sömn störd natt efter natt och hur länge ni tycker att vi ska stå ut med er uppenbara inkompetens att ta itu med problemen?

Vi är trötta på att höra att det är en komplicerad och svårlöst fråga men den kan naturligtvis lösas om det fanns något intresse från er sida överhuvudtaget.

Vi är också trötta på att höra att man får tåla visst oväsen när man bor i en stad. Det här är inte oväsen utan trakasserier från ett fåtal intelligensbefriade människor.

Jag vill bara säga till politikerna i Karlstad och polismyndigheten i Karlstad att ni borde skämmas över hur lite ni gör.

Skäms! Skäms! Skäms!

Arg och besviken Norrstrandsbo

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.