Hoppa till huvudinnehållet

Någonstans i Värmland

Publicerad:
Foto: Ulf Andersson

En älg rör sig runt en tunnelbaneskylt. Är platsen en lummig del av Stockholms Söder? Ute vid Gärdet kanske? Nej, bilden är tagen i Värmland. I Näved utanför Koppom. T-baneskylten står i skogsbrynet utanför den legendariska Silencestudion.

Dokumentär om Silence: "Musiken hade förmågan att öppna nya världar"

När det firades 25-årsjubileum med stor fest på Cirkus i Stockholm fick Silence skylten i present och den fick följa med till Värmland. Studion är fortfarande verksam och fylls av musiker även i virustider.

Artikeltaggar

ÄlgGärdetKoppomNöje/KulturSilence

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.