• söndag
  31 maj
  20°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  1 juni
  20°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  2 juni
  20°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  3 juni
  15°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

TV-serieångest

Signerat
PUBLICERAD:
Vad skall jag ta nu?
Foto: Henrik L Barvå

I dessa hemmasittartider så är det många som maratontittar på tv-serier. En bransch det går bra för är de olika streamingtjänsterna. Det kommer därför många rekommendationer om att man borde se än det ena och än det andra. Det fick jag långt innan coronan slog till. Det är inte utan att man får ångest över det ständigt ökade listan över vad man borde se. Var skall man börja, och jag som inte ens har någon streamingtjänst? Å andra sidan har jag ett digert dvd- och bluray-bibilotek, och redan det ger mig ångest. Vad skall man dyka in i nu? Påfallande ofta är det också äldre serier jag samlat på mig. Men jag får väl ta och bestämma mig och sedan hålla fast vid det!

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.