Hoppa till huvudinnehållet

Packmopedsturné först nästa år

Publicerad:
Anna Stadling, Stefan Sundström och Nikke Ström tillsammans med Packmopedsgeneralen Samuelsson vid en tidigare Packmopedsträff. Foto: Carl Edlom

Göran Samuelssons värmländska klassiker Packmopdesturnén flyttar fram sommarens konsertresa till nsäat år.

"Framtiden för Packmopedsturnén var osäker redan innan corona-pandemin. Men, vi hade planerat en liten Moppeturné i sommar. Nu har vi tagit det tråkiga men nödvändiga beslutet om att skjuta upp sommarens turné till 2021." skriver Göran Samuelsson i ett pressmeddelande.

"Ta hand om Er och så hoppas hela Moppegänget att vi ses nästa sommar i stället!"

Artikeltaggar

Göran SamuelssonNöje/KulturPackmopedsturnén

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.