Packmopedsturné först nästa år

Publicerad:
Anna Stadling, Stefan Sundström och Nikke Ström tillsammans med Packmopedsgeneralen Samuelsson vid en tidigare Packmopedsträff. Foto: Carl Edlom

Göran Samuelssons värmländska klassiker Packmopdesturnén flyttar fram sommarens konsertresa till nsäat år.

"Framtiden för Packmopedsturnén var osäker redan innan corona-pandemin. Men, vi hade planerat en liten Moppeturné i sommar. Nu har vi tagit det tråkiga men nödvändiga beslutet om att skjuta upp sommarens turné till 2021." skriver Göran Samuelsson i ett pressmeddelande.

"Ta hand om Er och så hoppas hela Moppegänget att vi ses nästa sommar i stället!"

Artikeltaggar

Göran SamuelssonNöje/KulturPackmopedsturnén

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare