Nu kan företag enkelt dela plusartiklar

Nyheter
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
NWT Media lanserar en smart tjänst där företag kan låsa upp plusartiklar för att dela med sig av innehållet till kunder, medarbetare eller andra som saknar en prenumeration.
Beställ superlänken på nätet. Tar bara någon minut. Sedan kan du dela artikeln omedelbart. Om du är inne på en artikelsida som du vill låsa upp kan du istället klicka på den orangea symbolen för att komma till beställningssidan.

– Det finns en efterfrågan bland företag att kunna dela våra plusartiklar i till exempel inlägg på sociala nätverk eller i nyhetsbrev. Nu öppnar vi den möjligheten, säger Mikael Rothsten, vd på NWT Media.

– Vi förstår den frustration som ibland uppstår när vi som medieföretag har uppmärksammat en händelse eller en person och företaget bakom inte kan dela vår artikel till personer som inte är prenumeranter. Men nu har vi genom samarbetet med Glimta öppnat den möjligheten, säger Mikael Rothsten.

Allt du behöver är en så kallad superlänk. Alla som klickar på superlänken kan läsa artikeln utan att betala eller logga in. Det går snabbt och enkelt att låsa upp artikeln som ligger bakom betalväggen.

Priset för tjänsten startar på 1495 kronor exklusive moms och varierar beroende på hur länge artikeln ska vara öppen och hur många klick som köps.

Klicka här för att komma direkt till beställningssidan.

Fakta

Vad är Glimta?

Glimta är en svensk digital tjänst för företag som vill låsa upp artiklar bakom betalvägg hos ledande nyhetssajter för att kunna sprida dem till en större publik.

Med Glimta kan ditt företag öka värdet av publicitet hos trovärdiga medier.

Glimta samarbetar med flera svenska publicister och bidrar till finansieringen av kvalitetsjournalistik.

Läs mer på www.glimta.com

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.