• söndag
  31 maj
  20°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  1 juni
  20°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  2 juni
  20°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  3 juni
  15°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

Högt tryck på debatten

Signerat
PUBLICERAD:
Många vill debattera.
Foto: Henrik L Barvå

Det fanns en tid i början av coronakrisen då jag trodde att inflödet till debattsidan skulle bli lidande, ungefär som ibland sker under sensommarens så kallade ”sommartorka”. När hela samhället bromsas in tänkte jag att det också skulle innebära färre som ville skriva debattartiklar.

Men så har det inte blivit. Jag tycker mig snarare ha märkt ett ökat inflöde, och alla artiklar har heller inte berört coronakrisen. Det kanske dels beror på att folk faktiskt har mer tid att debattera och argumentera nu, men möjligen också en förhoppning om att när saker återgår till mer av ett normalläge så finns det många andra saker att prata om och vilja förändra.

Henrik L Barvå

Debattredaktör

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.