• idag
  31 maj
  19°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  1 juni
  20°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  2 juni
  20°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  3 juni
  15°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

Snabbiljett till Spaniens tapasgator

Mat & dryck
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Detta är snabbiljetten som går direkt till Spaniens tapasgator.

Till trånga små gränder och levande små byar. Raka vägen till första stoppet med nygräddad spansk tortilla. Till nummer två med tunna skivor jamón serrano på frasig baguette. Till triangelformade skivor krämig manchego och vidare till en tallrik nyfriterad och glänsande pimientos de padrón.

Biljetten kostar endast 139 kronor och i priset ingår en klassisk och lockande Rioja. En Rioja med frisk plommonfrukt, lite tobak, körsbär, höstskogar, söta kryddor och spröda syror. Lan Crianza 2016 hamnar hos dig om du lägger in en order i beställningssortimentet.

Gör det.

Vinet: Lan Crianza 2016

Nr: 79886, beställning

Druvor: Tempranillo

Pris: 139 kr

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.