• idag
  31 maj
  19°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  1 juni
  20°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  2 juni
  20°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  3 juni
  15°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

En hyllning till världens vinmakare

Mat & dryck
PUBLICERAD:
Saftiga röda bär och frukter, viol, silkiga tanniner, pigga mineraler och friska syror. Så smakar denna spanska nyhet i beställningssortimentet.

Exakt ursprung är Navarra, som ligger i nordöstra delarna av landet. Men varför heter vinet La Foto de 1938? Titta på etiketten som är ett foto, taget år 1938. Där stoltserar grundaren till vinfirman, Adriano Ochoa, och hans vänner som gärna njöt av vin tillsammans. En fin hyllning med andra ord.

Vi kan väl också hylla världens vinmakare och vinbönder, som kämpar och sliter för att förgylla våra måltider. Vi hyllar dem med en skål. Varför inte med ett glas av detta vin? Drick det som det är. Med dina vänner. Med tapas. Till grillen och vårsolen. Olé!

Vinet: Bodegas Ochoa La Foto de 1938

Nr: 78982, beställning

Druvor: Tempranillo, graciano, merlot och mazuelo

Pris: 119 kr

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.