Hoppa till huvudinnehållet

3 tips från Mattias Hellberg: "Det kommer förlösa dig och öppna upp många dörrar"

Publicerad:
Mattias Hellberg i replokalen med Håkan Hellström.
Mattias Hellberg i replokalen med Håkan Hellström. Foto: Oscar Wallblom

Karlstadsmusikern Mattias Hellberg är aktuell som gitarrist med bland andra den norske artisten Janove och Håkan Hellström. Dessutom bildar han duo med Martin Hederos och var sångare i mytomspunna Nymphet Noodlers.

The Rolling Stones "Exile on main st."
The Rolling Stones "Exile on main st."

– Ok, ta å lyssna på The Rolling Stones "Exile on main st." på repeat. Gå in i den plattan ordentligt, det kommer förlösa dig och öppna upp många dörrar.

Neil Young.
Neil Young. Foto: Amy Harris

– Gå in på Neil Young Archives och betala en struntsumma å få tillgång till allt som Neil Young har i arkiven med det bästa ljudet som går att få.

3 tips från Hederos: "Supersmarta, jättegrova men hjärtevarma komedier"

– Några andra musiktips är Johan Airijoki, det var den sista konserten jag såg innan den här skiten bröt ut. Och Daniel Romano’s Outfit ”Okay Wow”. Dröm om fantastiska konserter och möten med människor att dela upplevelser med. Var inte rädd. Hitta en organisation som är säker och cool att stötta. Tvätta händerna och var street smart.

3 tips från Eva Wilke: "Ett möte mellan fantastiska musiker"

Artikeltaggar

Håkan HellströmMartin HederosMattias HellbergNeil YoungNöje/KulturThe Rolling Stones

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.