• idag
  20 okt
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   3.4 mm
 • onsdag
  21 okt
  10°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   2.5 mm
 • torsdag
  22 okt
  10°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  23 okt
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  24 okt
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Vasas flora och fauna - Oupphörligen enastående

Skivor
PUBLICERAD:

Vasas flora och fauna

Möte med skogsgardisterna
(Startracks)

För mig har Vasas flora och fauna en helt unikt fläckfri backkatalog. Jag har recenserat både debuten och uppföljaren i den här tidningen och de har båda fått femmor. Den (som det brukar heta) svåra tredje skivan är på det stora hela också ett mästerverk, men här finns en och annan andningspaus som gör att jag inte hålls på helspänn från början till slut.

Topparna är ändå många. Och jag vet inte om det är för att det inte finns några andra som gör musik om att titta på skator eller om vänner som åker på dialys, men jag kommer på mig själv med att tänka att om jag av någon anledning blev envåldshärskare är det första jag skulle bestämma om en konstant tillgång till denna oupphörligen enastående trio.

Bästa låt: Titta på skator

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.