Hoppa till huvudinnehållet

Apotek nyöppnar vid Soltorget

Publicerad:
Arkivbild.
Arkivbild. Foto: Naina Helén Jåma/TT

Den 9 april öppnar Kronans Apotek i sin nya lokal på Drottninggatan vid Soltorget i Karlstad.

– För att matcha deras profil har lokalen genomgått en totalrenovering och fått en rejäl ansiktslyftning, bland annat med nya skyltfönster, säger hyresvärden Josefin Knarrström, vd på Wermlands Invest.

Kronans Apotek är Sveriges tredje största apotekskedja, med 320 butiker i hela landet.

Den formella invigningen av lokalen sker den 23 april.

Artikeltaggar

EkonomiKarlstadKronans apotekSoltorgetWermlands Invest

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.