Hoppa till huvudinnehållet

Coop säljer mer mark på Tullholmen

Publicerad:
Coop Värmland har tecknat avtal med Magnolia Bostad om försäljning av ytterligare mark på Tullholmen i Karlstad. Foto: Hasse Holmberg / TT

Coop Värmland har tecknat avtal med Magnolia Bostad om försäljning av ytterligare mark på Tullholmen i Karlstad.

Under det senaste året har Löfberg Fastigheter, Magnolia Bostad och Riksbyggen köpt mark av Coop Värmland på Tullholmen i Karlstad. Nu meddelas att Magnolia Bostad köper ytterligare mark som möjliggör byggnation av bostäder motsvarande 28 000 kvadratmeter.

– Vi är mycket intresserade av att utveckla boenden i Karlstad och är glada över att nu teckna förvärv av ytterligare mark av Coop Värmland, säger Magnus Ericsson, Regionchef Mitt på Magnolia Bostad i ett pressmeddelande.

Parterna har kommit överens om att inte kommentera köpeskillingen.

Artikeltaggar

Coop VärmlandKarlstadMagnolia BostadNyheter

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.