En seger för Calle Jepson

Publicerad:
Carl Johan Jepson fick segerdefilera vid Rommes lunchtrav. Foto: Mikael Solberger

Tisdagens lunchtrav kördes på Romme och det blev en seger för Carl Johan Jepson.

Den tog han i det femte loppet med Toujours un Eclair, som tränas av amatören Stig E Pettersson från Gävle. Jepson körde till mitt i loppet och 850 meter från mål övertog ekipaget ledningen. Per Ludvig Nilsen-tränade Doesn't Matter svarade för en tapper insats och utmanade om segern men Toujours un Eclair vann säkert.

I V4-1 gav Marcus Hultman-tränade Bikila ett nytt formbesked genom att sluta tvåa bakom favoriten Radetsky. Efter ett lopp i andra par utvändigt kom Bikila med en stark avslutning men kunde inte hota Radetsky, som fått bestämma i spets, till slut utan var slagen med en dryg längd.

Artikeltaggar

Carl Johan JepsonMarcus HultmanPer Ludvig NilsenRommeTrav

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare