• idag
  2 okt
  10°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  3 okt
  16°
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  4 okt
  15°
  • Vind
   7 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   2.0 mm
 • måndag
  5 okt
  15°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  6 okt
  14°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   3.2 mm

Värmlands Museum stänger

Näringsliv | Coronaviruset
PUBLICERAD:
Värmlands Museum
Foto: Lisa Olaison
Värmlands Museum i Karlstad stänger sin verksamhet tillfälligt på grund av förra veckans regeringsbeslut att förbjuda allmänna sammankomster och offentliga tillställningar som samlar fler än 50 personer.

– Vi följer utvecklingen noga. Det är viktigt att vi alla gör det vi kan för att bromsa smittspridningen i detta läge, men vi hoppas kunna välkomna besökare snart igen, säger Åsa Hallén, länsmuseichef Värmlands Museum, i ett pressmeddelande.

Beslutet gäller tills vidare och innefattar utställningar, bibliotek, butik, reception, konferens, restaurang och café.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.