Hoppa till huvudinnehållet

Branäsgruppen: Oroliga skidgäster får boka om

Publicerad:
Fri avbokning av liftkort och tillgodokvitto på boende på Branäs skidanläggning.
Fri avbokning av liftkort och tillgodokvitto på boende på Branäs skidanläggning. Foto: Aron Eriksson

Branäsgruppen erbjuder tillgodokvitto på boende för oroliga resenärer.

– Vi tar det här på allvar, säger vd Anders Kjällström.

På grund av det rådande läget i Värmland och Sverige har Branäs skidanläggning nu valt att ändra sina bokningsprinciper.

Om du har avbeställningsskydd behöver du inte längre ha läkarintyg om du är sjuk och vill avboka och få pengarna tillbaka.

Har du inte avbeställningsskydd kan du ändå få tillgodokvitto vid avbokning. Enbart ett giltigt skäl krävs. Det skälet kan stavas oro.

– Det är naturligt att människor är oroliga nu, och det är här är en anpassning för att bemöta det. Vi tar det här på allvar. Men det är fortsatt så att de flesta vill åka upp till oss och åka skidor, säger Anders Kjällström.

Gäster erbjuds också fri avbokning av liftkort.

Regeringen har i dag beslutat att förbjuda allmänna sammankomster för mer än 50 personer från och med söndag. Men det påverkar inte Branäs skidanläggning, enligt Anders Kjällström.

– Vi har inte längre några restauranger öppna med den kapaciteten. Och förbudet gäller inte liftköer, gymmet eller affären, säger han.

Artikeltaggar

Anders KjällströmBranäsBranäsgruppenNyheter

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.