LIVE-TV: Karlstads kommun höll presskonferens om coronaviruset

Nyheter | Coronaviruset
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Karlstads kommun höll under onsdagsförmiddagen pressträff där man gav en nulägesbild och presenterade åtgärder för att stötta de företag som drabbats av effekterna av coronaviruset. Livesändningen kan du se i repris här nedan.

Pressträffen inleddes klockan 11 på onsdagen och medverkade gjorde Per-Samuel Nisser (M), kommunstyrelsens ordförande, Linda Larsson (S), förste vice ordförande i kommunstyrelsen, Frida Pettersson (C), kommunalråd och ordförande i tillväxtutskottet samt Ulf Nyqvist, kommundirektör.

En text om kommunens åtgärder kommer att publiceras på nwt.se under eftermiddagen.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.