• idag
  9 aug
  25°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  10 aug
  23°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  11 aug
  23°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  12 aug
  23°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  13 aug
  23°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

LIVE-TV: Karlstads kommun höll presskonferens om coronaviruset

Nyheter | Coronaviruset
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Karlstads kommun höll under onsdagsförmiddagen pressträff där man gav en nulägesbild och presenterade åtgärder för att stötta de företag som drabbats av effekterna av coronaviruset. Livesändningen kan du se i repris här nedan.

Pressträffen inleddes klockan 11 på onsdagen och medverkade gjorde Per-Samuel Nisser (M), kommunstyrelsens ordförande, Linda Larsson (S), förste vice ordförande i kommunstyrelsen, Frida Pettersson (C), kommunalråd och ordförande i tillväxtutskottet samt Ulf Nyqvist, kommundirektör.

En text om kommunens åtgärder kommer att publiceras på nwt.se under eftermiddagen.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.