Hoppa till huvudinnehållet

Winnerbäck ställer in turné men kommer till Arvika

Publicerad:
Lars Winnerbäck ställer in sommarens turné. Foto: Christine Olsson/TT

Under måndagen meddelade Lars Winnerbäck att den planerade sommarturnén skjuts upp till nästa år.

”Det känns enormt tungt att skjuta delar av turnén. Tufft för musiker och tekniker, och tråkigt för publiken. Men jag har full förståelse för att det måste göras. Jag ser fram emot festivalerna och en revanschsommar 2021”, skriver Lars Winnerbäck i ett pressmeddelande till NWT.

Spelningen på Arvika hamnfest den 1 augusti ska enligt pressmeddelandet bli av som planerat.

Artikeltaggar

ArvikaArvika HamnfestFestivalerKonserterLars WinnerbäckNöje/Kultur

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.