• idag
  20 okt
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   3.4 mm
 • onsdag
  21 okt
  10°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   2.5 mm
 • torsdag
  22 okt
  10°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  23 okt
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  24 okt
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

The Hanged Man - Psykedelisk dröm med superhjältekänsla

Skivor
PUBLICERAD:

The Hanged Man

As The Tower Fell
(Dubious)

Rebecka Rolfarts psykedeliska dröm The Hanged Man svävar vidare, den här gången med det notoriskt svåra andra albumet. Den här gången har det mörka har blivit ljusare, och det kraftfulla har blivit blekare. Och varför inte. Både bandnamnet och albumtiteln är inspirerade av tarotkort som har med förändring att göra.

Vissa tongångar känns ändå igen. Inledande Turn har fortfarande superhjältekänsla i kompet, precis som Stream of Life. Flera av låtarna låter det instrumentala ta över, och det är där som det psykedeliska går över gränsen till att bli för oåtkomligt och inåtvänt. I Fell Off visar fortfarande prov på psychrock och får albumet att vakna till. Slutresultatet blir snyggt och svalt, men utan att beröra på djupet.

Bästa låt: Turn

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.