Niall Horan - Typiskt irländsk pojkbandspop

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:

Det är lite synd ändå om Niall Horan. Internationellt är hans namn mest svårt att begripa sig på och här… mest olyckligt. Till det kommer att tidpunkten för att släppa något alls just den här veckan måste vara den sämsta i mannaminne. Horans typiskt irländska pojkbandpop passar väl egentligen ganska bra att tugga i sig dagarna efter S:t Patrick’s Day, men det är ändå otroligt mesigt på ett sätt som redan i någon sorts normalläge är klart provocerande.

Dessutom avskyr jag verkligen alla låtar som går ut på att män detaljerat beskriver sina fiktiva och/eller verkliga bröllop. Ingen har lyckats komma undan med det i någon slags värdighet i behåll. Så ej heller Niall Horan.

Bästa låt: Still

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.