Hoppa till huvudinnehållet

Munkforsrevyn ställer in

Publicerad:
Munkforsrevyn ställer in årets planerade revy . Bilden är tagen vid ett tidigare tillfälle.
Munkforsrevyn ställer in årets planerade revy . Bilden är tagen vid ett tidigare tillfälle. Foto: Pia Holmström

I år skulle Munkforsrevyn ha firat 60-årsjubileum. Men nu meddelar Munkforsrevyn att man ställer in årets upplaga av revyn på grund av coronavirusets smittspridning.

Årets revy skulle som vanligt ha haft premiär på skärtorsdagen. Totalt var 10 föreställningar inbokade. Munkforsrevyn skriver på sin Facebooksida att de som redan köpt biljetter kommer att bli kontaktade och få sina pengar tillbaka. NWT har sökt Munkforsrevyns revypappa Morgan Englund.

Artikeltaggar

Morgan EnglundMunkfors kommunMunkforsrevynNöje/KulturNyheter

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.