Cesar Vidal - Kanske årets slöaste produktion

Skivor
PUBLICERAD:

För ganska många år sen nu la Cesar Vidal upp lite saker på Soundcloud som Cornerboy. Det var låtar som lät precis som en genomsnittlig demo – lite knastrigt, rätt gulligt, skulle kanske kunna bli nåt om en hel del jobb las ner på det.

Nu återfinns några av Cornerboy-spåren på Cesar Vidals solodebut, och vet ni vad? Det låter fortfarande som demoinspelningar. Problemet med Caesar’s Palace/Caesars/Twelve Caesars var ju alltid att de själva tyckte att de var för härliga i allmänhet för att behöva göra bra musik. Det är tydligt att det hänger med Cesar Vidal när han går solo. Kanske är det här den slöaste produktionen någon vågar trycka ut i år (och ja, då är det ändå bara mars).

Bästa låt: Universal Friend

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.